Nega tela, lepota i zdravlje | Gigatron
    • Nemate proizvode u korpi

Cena
0 RSD
0 RSD
100000 RSD
100000 RSD
0 RSD 100000 RSD
Proizvođač
Aeg(6)
Auron(5)
Babyliss(48)
Bauer(10)
Benice(1)
Braun(76)
Bremed(1)
Clatronic(11)
Colossus(23)
Dyson(4)
ECG(6)
Ecomed(3)
Garmin(2)
Gorenje(12)
Grundig(12)
Linea(5)
Maxell(2)
Medisana(14)
Medisana Trade(6)
Naipo(4)
Nedis(1)
Oral-B(34)
Panasonic(39)
Philips(67)
Profi Care(13)
Remington(49)
Rowenta(64)
Sapir(4)
Sencor(15)
Shenzhen Unique Scale(1)
Silk n(9)
Singer(3)
Tefal(9)
Tristar(9)
Utili(2)
Vivax(4)
Vorner(6)
Vox(17)
Wahl(4)
WaterPulse(1)
Xiaomi(3)

Aparati za negu tela, lepotu i zdravlje - za svaki dan

Svakodnevna nega tela je bitna svima. Ipak, vrlo često je teško izdvojiti vreme i novac za odlazak na razne tretmane. Zato su tu aparati ne samo za negu tela, već i za lepotu i zdravlje, koji vam pomažu da uvek budete u potpunosti zadovoljni. Što je najbitnije, aparate možete i sami koristiti, kod kuće, bez prethodnog profesionalnog iskustva. U potpunosti su bezbedni, a efektni, pa predstavljaju prvi izbor ukoliko želite da uvek budete negovani i lepi. Uređaji namenjeni za svakodnevnu negu tela i lepotu potvđeno su dobra investicija, jer ćete uštedeti znatno više novca.

Stajleri, rotirajuće četke i prese za savršeno oblikovanu kosu.
Fenovi za kosu, standardni i profesionalni za besprekorno oblikovanu kosu. Sigurno je da ćete uvek imati frizuru baš onakvu kakvu ste zamislili i to bez čestog odlaska kod frizera.

Uklanjanje dlačica nikada nije bilo bezbolnije i lakše. Depilatori i epilatori za svilenkasto nežnu kožu, bez neželjenih dlačica. Muškarci znaju koliko brijanje ume da bude bolno, a stilizovanje brade skoro nemoguće. Te probleme brzo možete rešiti uz pomoć aparata za brijanje i stilizovanje brade. Kratka kosa sigurno je lakša za održavanje, ali da bi uvek bila uredna tu su mašinice za šišanje.
Masažeri su namanjeni kako ublažavanju bolova, tako i za opuštanje. Masažeri za vrat i leđa pomoći će vam da ublažite bolove. Masažeri za celulit pomoći će vam da se oslobodite masnih naslaga, ali i da oblikujete telo. Masažer za stopala prava je relaks terapija.
Aparati u službi zdravlja - za preventivu, ali i kontrolisanje zdravstvenog stanja. Aparati za pritisak, inhalatori i toplomeri predstavljaju potrebu i deo su skoro svakog domaćinstva
Bosch, Braun, Philips, Rowenta, Medisana, Gorenje, Dyson aparati.
3.499RSD