Pojačaj volumen

Očekujte neočekivano od dinamičnog zvuka koji ispunjava čitavu prostoriju, zahvaljujući zvučniku idealnom za nezaboravnu zabavu, jedne od vodećih kompanija za proizvodnju muzičkih uređaja.

MusicCast 50

Očekujte neočekivano od dinamičnog zvuka koji ispunjava čitavu prostoriju, zahvaljujući zvučniku idealnom za nezaboravnu zabavu, jedne od vodećih kompanija za proizvodnju muzičkih uređaja.

  • Ugrađena opcija za puštanje muzike putem muzičkih servisa
  • MusicCast multi-room tehnologija
  • Glasovno upravljanje pomoću Amazon Alexa i Google Asistent
  • Audio visoke rezolucije
  • Povezivanje sa televizorom za još bolji zvuk
  • Stereo uparivanje (zahteva dve jedinice)
  • Mogućnost korišćenja kao surround zvučnika sa AB prijemnikom ili soundbarom (samo za određene modele)
  • Jednostavne postavke za trenutnu reprodukciju muzike
  • Alarm

Pojačaj volumen

Neka vas ne zavara svedeni dizajn ovog zvučnika, MusicCast 50 namenjen je za pokretanje zabave intenzivnim zvukom koji ispunjava čitavu prostoriju i premašuje njegovu veličinu. MusicCast 50 oduševiće vas jakim zvukom prilikom gledanja filmova, osećaćete da ste i sami deo akcionih blokbastera.

Svet muzike

Istražite svet muzike pomoću opcije povezivanja na muzičke striming platforme ugrađene u sam zvučnik. Povežite kolekciju pesama sa vašeg pametnog telefona ili računara sa MusicCast 50 i uživajte u omiljenoj muzici ili otkrivanju nove.

Recite zbogom žicama!

Dobar zvuk nikada ne bi trebalo da vas sputava. MusicCast 50 omogućava vam da se povežete bežično na sve uređaje, bilo uz pomoć Bluetooth-a ili AirPlay2. Za sve ljubitelje kućnog bioskopa, samo jedan MusicCast zvučnik zamenjuje i levi i desni surround zvučnik, predstavljajući elegantno rešenje bez potrebe za suvišnim kablovima zvučnika koji se vuku po čitavoj prostoriji.

Multi-room Audio

Jednostavno povežite sve MultiCast uređaje na istu mrežu i slušajte različite pesme u različitim prostorijama ili istu muziku u svim sobama.

Isprobajte MusicCast skidanjem besplatne MusicCast aplikacije i korišćenjem demo režima.

Hajde da pričamo

Amazon Alexa ili Google Assistant omogućavaju vam upravljanje MusicCast zvučnikom ili čitavim audio sistemom, pomoću dodira ili glasovne naredbe.

Povežite se

Zahvaljujući Bluethoot i AirPlay konekciji, MusicCast možete povezati na razne uređaje, uključujući televizor za trenutno poboljšanje tv zvuka.