Zabeležite više važnih stvari uz motorola one action. Snimajte uzbudljive video-snimke sa ultraširokim uglom uz koji 4x više sadržaja staje u kadar. A zatim gledajte kako se priča odvija na zadivljujućem CinemaVision (21:9) FHD+ ekranu. Osim toga, kamera sa veštačkom inteligencijom vam pomaže da napravite najbolji mogući snimak.

Neustrašivo snimajte


Ovo je video-kamera za kojom ste čeznuli. Snimite celu scenu u ultraširokom horizontalnom video formatu, bez obzira na položaj u kom držite telefon. U kadar staje 4x više sadržaja — čak i pri slabom svetlu. Osim toga, unapređena stabilizacija čini video snimak izuzetno mirnim.

4x veći prizor

Snimite svu akciju oko sebe. Ultraširoki objektiv od 117° omogućava vam da uhvatite u kadar 4x više sadržaja scene.

Držite ga kako vam se sviđa

Nema više nespretnog držanja telefona kad želite da snimate horizontalno. Snimajte zadivljujuće širokougaone video-snimke i dok držite telefon udobno u uspravnom položaju.

Uvek snimajte kao profesionalac


Ne propustite nijedan trenutak uz glavnu kameru od 12 MP sa brzim fokusom i blendom od f/1.8 koja maksimalno iskorišćava dostupno svetlo. Dodatna dubinska kamera od 5 MP omogućava vam da postignete sjajan bokeh efekat kao profesionalac.

Režim portreta

Dodajte bokeh filter svojoj fotografiji za selfije i portrete profesionalnijeg izgleda.

Sinemagraf

Prevaziđite granice foto i video snimanja. Ostavite deo snimka u pokretu, a zamrznite sve ostalo.

Spot boja

Funkcija spot boje omogućava vam da izaberete jednu boju koju želite da zadržite, dok se sve ostalo na fotografiji prebacuje u crno-belo.

Funkcije kamere sa veštačkom inteligencijom


Pretvorite svoje fotografije u umetnička dela uz funkcije sa veštačkom inteligencijom kao što su pametna kompozicija, automatsko slikanje osmeha, osvetljenje portreta i optimizacija snimka.

Bioskopski prikaz u važem džepu

Uz Full HD+ CinemaVision ekran od 6,3” možete da gledate reprodukciju na ultraširokom ekranu koji se prostire od ivice do ivice. Vaši omiljeni filmovi i serije takođe dobijaju predivan ekran kakav zaslužuju. Odnos strana 21:9 vam omogućava da vidite više, a multitasking postaje dečja igra. Uz sve to, udobno staje u jednu ruku.

Mesta za više sadržaja


Sa memorijom telefona od 128 GB, ima dosta prostora za muziku, video zapise i filmove. Osim toga, Google Photos vam pruža neograničeno, besplatno skladište za fotografije visokog kvaliteta i automatski pravi rezervne kopije vaših fotografija.

Snaga Google-a, vama na usluzi


Samo recite "OK, Google" da biste pronašli odgovore i obavili sve uz pomoć Google Assistant-a. Pored toga, dobijate mesečna bezbednosna ažuriranja u trajanju od tri godine, kao i najnoviju verziju operativnog sistema Android sa dve garantovane nadogradnje

još funkcija koje ćete zavoleti

Ekskluzivni moto experiences

Uz moto experiences korišćenje telefona je lakše nego ikada pre. Pogledajte obaveštenja na zaključanom ekranu ili se krećite pomoću intuitivnih pokreta.

Dolby Audio

Daje neverovatnu jasnoću zvuka, dijaloge koji se lako čuju i realističan prostorni zvuk kako bi zabavni sadržaji koje volite bili još bolji.

Procesor

Pored munjevitih performansi, osmojezgarni procesor koristi snagu veštačke inteligencije da bi vam pružio najbolje moguće fotografije.

Brzo punjenje, baterija koja traje ceo dan

Ne morate da punite telefon ceo dan, a sa brzim punjenjem možete da dobijete sate energije sa samo nekoliko minuta na punjaču.