ROG Strix XG32VQ zakrivljeni gaming monitor – 32 inča WQHD (2560 x 1440), 144 Hz, Aura Sync, Adaptive-Sync (FreeSync), 125% sRGB kolornog spektra

  • Gejming monitor sa ekranom dijagonale 32 inča, 1800R zakrivljenjem i ultra-brzom frekvencijom osvežavanja od 144 Hz – dizajniran za profesionalne gejmere i imerzivni gejmplej


  • 125% sRGB kolornog spektra za još živopisnije i vibrantnije boje, uz Adaptive-Sync (FreeSync) tehnologiju za jasniji prikaz, bez pucanja frejmova


  • ROG Strix XG gaming monitori opremljeni su ASUS Aura Sync osvetljenjem na poleđini i prilagodljivim svetslosnim žigom koji se projektuje na sto


  • ROG Strix XG32VQ poseduje ergonomski dizajnirano postolje koje omogućava podešavanje po visini, nagib (tilt) i horizontalnu rotaciju (swivel)


ROG Strix XG32VQ zakrivljeni gaming monitor – 32 inča WQHD (2560 x 1440), 144 Hz, Aura Sync, Adaptive-Sync (FreeSync), 125% sRGB kolornog spektra

MUNJEVITA BRZINA, BRUTALAN PRIKAZ

ROG Strix XG32VQ nudi savršen balans između glatkog gejminga i briljantnog kvaliteta slike, tako da možete istovremeno da uživate i u slici koja se brzo kreće i u bogatstvu detaljima.

ROG Strix XG32VQ je 32-inčni QHD zakrivljeni monitor sa frekvencijom osvežavanja od 144 Hz i Adaptive-Sync tehnologijom za izuzetno tečan gejmplej, bez neprijatnog zastajkivanja i cepanja frejmova. Tu je i integrisano ASUS Aura Sync osvetljenje koje se može sinhronizovati sa drugim komponentama i perifernim uređajima koji su kompatibilni sa Aura tehnologijom.

ZAPALITE BOJNO POLJE

Zahvaljujući ekskluzivnoj ASUS Aura Sync tehnologiji osvetljenja, Strix XG32VQ monitor korisnicima nudi ambijentalno osvetljenje koje se može sinhronizovati sa drugim kompatibilnim komponentama i periferijama.

Perfektna sinhronizacija osvetljenja se postiže lako. Dovoljno je da povežete svoj ROG Strix XG32VQ monitor sa drugim uređajima tako što ćete instalirati Aura Sync softver na vaš desktop ili laptop računar. Uživajte u najlepšem, stilizovanom osvetljenju za vaš gaming-setup – uz svetlosne efekte u ritmu vaše omiljene muzike ili zvučnih efekata iz igara.

UĐITE U GAMING ARENU

ISKUSITE ZAKRIVLJENI EKRAN

Prikaz na ROG Strix XG32VQ monitoru će biti izuzetan bez obzira na to iz kog ugla gledate u ekran, zahvaljujući zakrivljenju od 1800R, koje čini da svaka tačka monitora bude podjednako udaljena od vaših očiju. Zakrivljenje vam pruža maksimalni komfor, čak i za vreme maratonskih gejming sesija, i omogućava vam da uživate u pogledu iz šireg ugla, uz manje izobličenja kolorita – bez obzira na to da li je reč o video-igrama, filmovima ili bilo čemu drugom.

IDEALAN GEJMPLEJ

SUPERBRZO 144 Hz OSVEŽAVANJE

ROG Strix XG32VQ karakteriše superbrzo osvežavanje slike, pri frekvenciji od 144 Hz, koje omogućava da čak i najbrže igre, na najvišim grafičkim podešavanjima, izgledaju savršeno i teku besprekorno glatko, bez lag-a. Dominirajte u FPS igrama, vožnjama, strategijama i sportskim igrama.

ŽIVOPISNI VIZUALI

Ekran ROG Strix XG32VQ monitora prikazuje 125% sRGB gamuta boja i na taj način boje čini živopisnijim i vibrantnijim. Slika na vašem monitoru će uvek izgledati realistično, bez obzira na žanr igre.

ADAPTIVE-SYNC (FREESYNC) TEHNOLOGIJA

Adaptive-Sync (FreeSync) tehnologija obezbeđuje izuzetno glatku i brzu vizualizaciju koja će vas ostaviti bez daha, smanjujući input-lag, zastajkivanje i pucanje frejmova. Uz ROG Strix XG32VQ će vaše omiljene igre dobiti potpuno novi izgled, bilo da ste ljubitelj igara iz FPS tabora, sportskih igara ili akcionih avantura.

DETALJI KOJI INSPIRIŠU

PRILAGODLJIV SVETLOSNI POTPIS

Light Signature (svetlosni potpis) je tehnologija koja vam omogućava da kreirate i personalizujete svetlosni efekat koji ROG Strix XG32VQ proizvodi projektovanjem na površinu stola. U paketu se dobijaju dva uloška sa ROG logotipom i jedan blanko uložak na koji možete ugravirati svoj jedinstveni svetlosni potpis.

GEJMERSKI DODACI

GAMEPLUS TEHNOLOGIJA

ROG je tradicionalno posvećen kreiranju najboljeg gejming iskustva. S tim u vezi, ROG Strix XG32VQ poseduje ASUS-ov ekskluzivni GamePlus brzi taster koji igraču omogućava korišćenje brojnih poboljšanja u toku igre. Ova funkcija je kreirana u saradnji sa profesionalnim igračima i temelji se na njihovom iskustvu i sugestijama.

BOGATE OPCIJE POVEZIVANJA

ROG Strix XG32VQ podržava raznovrsne mogućnosti povezivanja, uključujući i DisplayPort 1.2, HDMI priključak, Mini DisplayPort, priključak za slušalice, kao i USB 3.0 priključke.

DIZAJNIRAN ZA MARATONSKE GEJMING SESIJE

FLICKER-FREE TEHNOLOGIJA

ROG Strix XG32VQ poseduje Flicker-Free tehnologiju koja redukuje treperenje ekrana i tako smanjuje zamor očiju, čak i za vreme višečasovnih gejming sesija.

ERGONOMSKI DIZAJN

Postolje ROG Strix XG32VQ monitora je ergonomski dizajnirano i omogućava rotaciju monitora oko vertikalne ose (swivel), nagib i podešavanje visine – kako biste lako mogli da pronađete idealnu poziciju.

Swivel (+50° ~ -50°)

Podešavanje visine: 0 ~ 100 mm

Tilt: +20° ~ -5°

Štreberi su zaključili: "Sve u svemu ovo je jedan odličan monitor, pa ako u obzir uzmemo dizajn, kvalitet izrade i peformanse odlučio sam da Asus Strix XG32VQR dobije Štreberi Platinum nagradu."