TRKAČKI VOLAN ZA XBOX ONE I PC

POBOLJŠAJ SVOJE ISKUSTVO SA KONZOLOM

Volan dizajniran za najnovije trkačke igre za tvoju Xbox One konzolu. Nikada više nećeš želeti da koristiš običan kontroler u trkama nakon što probaš Driving Force kontroler. G920 Driving Force volan kompatibilan je i sa tvojim PC računarom uz Logitech Gaming Software.


POVRATNA SILA SA DVA MOTORA

OSETI SVOJE TOČKOVE NA SVAKOJ VRSTI TERENA, PROKLIZAVANJE PREDNJIH ILI ZADNJIH GUMA I JOŠ MNOGO TOGA...

Snažna povratna informacija, koja se dobija dvostrukim motorom, realno simulira efekte sile tako da možeš precizno da reaguješ.


NAPRAVLJEN DA TRAJE

NAPRAVLJEN OD MATERIJALA KOJI MOGU SVE DA PODNESU.

Driving Force će podneti sav stres koji trkačka akcija nosi sa sobom jer je napravljen da bude pouzdan i dugotrajan. Volan G920 kontrolera poseduje kuglične ležajeve, a ručice i pedale su izrađene od nerđajućeg čelika. Upravljač je presvučen visokokvalitetnom kožom koja je ručno šivena i koja mu daje izgled i osećaj pravog trkačkog volana.


LAK PRISTUP SVIM KONTROLORIMA

SVI TASTERI NA DOHVAT RUKE

Od sada ćeš imati još bolju kontrolu nad svojim automobilom! Na samom G920 trkačkom volanu nalaze se D-Pad i ostali konzoli tasteri, tako da su ti sve kontrole na dohvat ruke. Tu su takođe i polu-automatske ručice uz pomoć kojih ćeš brzine menjati precizno i tačno, kako u krivini tako i na ravnom putu.


OKRET VOLANA OD 9000

ZA ŠTO REALNIJI OSEĆAJ PO STAZI

Rotacija volana od 900 stepeni znači da G920 trkači volan možeš da okreneš dva i po puta, što je isti stepen pokreta i kod upravljača u automobilu.


LINIJE NA VOLANU

OSTANI ORJENTISAN U PRAVOM SMERU

Jednostavno proveri da li je upravljač dobro okrenut, koristeći samo periferni vid, uz pomoć trake na volanu koja je vizuelni idikator smera točka.