G332

SILVER EDITIONLogitech G332 gaming slušalice proizvode fantastičan zvuk da te ubace u igru. Iskusite uzbuđenje potpunog gaming iskustva gde čujete sve i svi čuju vas.


50mm DRAJVERI

Veliki audio drajveri od 50mm proizvode kompletan, ekspanzivan zvuk za još produbljenije gaming iskustvo. Vaše omiljene igre će napokon zvučati onako kako bi i trebalo: Fantastično.

NEKA VAS ČUJU JASNO I GLASNO

Mikrofon od 6 mm obezbeđuje da vas vaši saigrači čuju. Jednim pokretom i pomeranjem mikrofona, mikrofon će se isključiti u situacijama kada ne želite da vas čuju.

JEDNE SLUŠALICE, SVE PLATFORME

Vaše slušalice rade sa vašim PC ili Mac računarom ili sa konzolama za igru, uključujući PlayStation, Xbox One, Nintentdo Switch i mobilnim telefonima putem 3.5 mm kabla.

IZGRAĐENI ZA UDOBNOST I IZDRŽLJIVOST

Sve u vezi sa ovim slušalicama je usmereno na komfor: Luksuzne, lagane, slušalice, materijala koji podseća na kožu su napravljene da uklone pritisak sa vaših ušiju. Slušalice se rotiraju i do 90 stepeni. Praktično i brzo prilagodite zvuk na bilo kojoj platformi, pomoću točkića za podešavanje jačine koji se nalazi na jednoj slušalici.