Švajcarski kvalitet i preciznost

Inovativnost, preciznost, kvalitet i pouzdanostm osnovne su vrednosti na kojima JURA zasniva svoj rad. Ova švajcarska kompanija jedini je brend u svetu koji je svoje znanje i rad fokusirala na specijalne aparate za kafu, pa se tako jasno pozicionirala kao stručnjak na ovom tržištu. Aparati ove kompanije daju kafu vrhunskog kvaliteta, uz to su jednostavni za upotrebu i imaju zadivljujući dizajn.

Najbolji ukus kafe

JURA aparate za kafu razvio je tim od 70 inženjera koji su za cilj imali postizanje savršenog ukusa kafe koja je uvek sveže mlevena. Povrh svega, dovoljno je da pritisnete samo jedno dugme. Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji – P.E.P. procesu pulsne ekstrakcije, svaka kafa dostiže punu aromu, čak i oni kratki napici kao što su espresso i ristretto.

Jednostavna upotreba i vrhunski dizajn

Ovi aparati za kafu zbog svoje jednostavnosti su veoma laki za upotrebu. Neverovatan dizajn predstavlja kombinaciju izražajnih linija sa visokokvalitetnim materijalima, pa nije ni čudo što je JURA dobitnik mnogih međunarodnih nagrada za dizajn. Zahvaljujući najvećoj preciznosti proizvodnje i beskompromisnom kvalitetu izrade, ovi aparati namenjeni su onima koji znaju kako da sa stilom izraze svoj sofisticiran ukus.

Aparati za sve prilike

JURA aparati za kafu su idealno rešenje za sve situacije. Pored toga što ćete kod kuće uvek moći da napravite kafu odličnog kvaliteta, ovi aparati su atraktivan dodatak u enterijeru svakog doma. JURA aparate možete koristiti i u kancelarijama, hotelima, barovima, kafićima.