Neograničeni Dewdrop displej

Otkrijte novi svet bez granica na 6,09” Dewdrop HD displeju. Ovaj široki ekran sa odnosom između ekrana i tela od 87% obezbeđuje bolji pregled vaših video zapisa, fotografija i omiljenih knjiga. HUAWEI Y6 2019 takođe blokira štetnu plavu svetlost i poseduje TÜV Rheinland.

Neverovatna kamera za selfije od 8 MP

Prednja kamera od 8 MP na telefonu HUAWEI Y6 2019 u kombinaciji sa naprednim blicom za selfije 2.0, prednjim svetlom za selfije uz pomoć svetlosti ekrana, omogućava ti da napraviš prave, prirodne i precizne portrete u uslovima slabog osvetljenja.

Fotografisanje u uslovima slabe osvetljenosti

Zabeležite veličanstvenost pomoću zadnje kamere od 13 MP. Objektiv kamere sa otvorom od f/1,8 propušta 50% više svetlosti kako biste unapredili kvalitet i jasnoću u uslovima slabe osvetljenosti.

HUAWEI SuperSound

Ugrađeni FM radio | Histen 5.0 | Party režim

HUAWEI Y6 2019 može da proizvede dodatnih 6db zvuka sa snažnijim efektima basa. Ovaj telefon je vaš lični prenosni zvučnik dok slušate muziku kod kuće, dok se provodite sa prijateljima ili uživate na plaži. Takođe imate i ugrađeni FM radio koji se može slušati bez slušalica.

Opremljen za performanse

12nm skup čipova i 2 + 32 GB proširiva velika memorija telefona HUAWEI Y6 2019 može da sačuva sav vaš sadržaj i ima mogućnost glatkog višeprocesnog rada.

Pametno trajanje baterije

HUAWEI Y6 2019 koristi bateriju od 3.020 mAh sa pametnom optimizacijom baterije. Softver sa hardverskom sinergijom radi zajedno kako bi baterija trajala tokom celog dana.

EMUI 9.0 sa Android 9.0 Pie

Jednostavan mod | Menadžer telefona

EMUI 9.0 je pametna, jednostavna i intuitivna softverska nadogradnja. Navigacija pokretima na celom ekranu i dodatna unapređenja brzine sistema sa pametnim Menadžerom telefona pomažu u omogućavanju boljeg iskustva.

Otključavanje skeniranjem lica u uslovima slabe osvetljenosti

Iskusite naš brz i responzivan algoritam za otključavanje skeniranjem lica koji vaš telefon čini bezbednim i može raditi čak i u uslovima slabe osvetljenosti.