NOVA DEFINICIJA KLASIKA

Major III slušalice predstavljaju sledeće poglavlje u revolucionarnoj istoriji kompanije Marshall. Ovaj moderni klasik karakteriše čistiji, prefinjeniji dizajn, dok njegova silueta i dalje odgovara originalnom, tradicionalnom obliku.

Marshall Major III

MAJOR III

Major III slušalice su moderni klasik, koje karakteriše novi, ravni rajf za glavu. Redizajnirane 3D šarke su sada manje i tanje, a jastučići za uši su iznova kreirani. Robustan i izdržljiv dizajn se savršeno nadovezuje na izvanredan kvalitet izrade.

CRNA

Marshall Major III - Crna Marshall Major III - Bela Marshall Major III - Braon

MAJOR III

Major III is a modern classic re-engineered with a straight fit headband, slimmed down 3D hinges and rebuilt ear cushions. While thicker loop wires with reinforced rubber dampers that contribute to the overall solid build quality.

Marshall Major III

CRNA

Marshall Major III - Crna Marshall Major III - Bela Marshall Major III - Braon

REDIZAJNIRANI MODERNI KLASIK

Major III slušalice poseduju udobne jastučiće za uši, lagan i ravan rajf, tanke šarke i kvalitetne žice sa ojačanim gumenim amortizerima, što garantuje odličan kvalitet i dugotrajnost.

Marshall Major III - mogućnost sklapanja

MOGUĆNOST SKLAPANJA

Zahvaljujući dizajnu koji ih čini sklopivim, Major III slušalice su savršene za putovanja. Bez problema će izdržati transport i sve izazove koje putovanja nose sa sobom.

Marshall Major III - ergonomski dizajnirane

ERGONOMSKI DIZAJNIRANE

Major III slušalice poseduju 3D zglobove koji im omogućavaju slobodnu rotaciju u svim pravcima i savršeno prianjanje uz glavu.

Marshall Major III - odvojivi kabl sa 3,5 mm konektorom

ODVOJIVI KABL SA 3,5 mm KONEKTOROM

Kabl se može jednostavno odvojiti od Major III slušalica, zahvaljujući standardnom konektoru prečnika 3,5 mm. Na kablu se nalazi i dugme za daljinsku kontrolu, kao i mikrofon.