Popust

Elegantan dizajn i živopisne boje

Dodirnite moć briljantnog dizajna pomoću svog HUAWEI MediaPad T3 10. Pogledajte svet u živopisnoj boji kroz ekran od 9,6 inča. Osetite kvalitet u jednodelnim anodiziranim aluminijumskim kućištem.

Jasnoća sa vizijom

HUAWEI MediaPad T3 10 je tu za vas, danju i noću. Specijalni režim slabog osvetljenja i zaštite očiju omogućava vam da sačuvate puni prikaz vašeg života, smanjujući naprezanje očiju i pomože u očuvanju prirodnog obrasca sna.

Uživanje koje traje

Izdvojite se, istaknite se. HUAWEI MediaPad T3 10 je vaš lojalni saputnik, i danju i noću. Izdržljiva baterija će osigurati da imate dostupne potrebne aplikacije i alate, dokle god vam trebaju.

Jak po prirodi, dopadljivog dizajna

Osećajte se uvek kao da ste sa pravim prijateljem, sa HUAWEI MediaPad T3 10. EMUI 5.1 operativni sistem, pažljivo dizajniranim za intuitivnu i jednostavnu interakciju. Pokreće ga Android 7.0, prilagođeni OS. HUAWEI MediaPad T3 10 je ovde da bi vam olakšao život.

Povedi svoju porodicu

Pametni pristup aplikacijama i kontrola sadržaja omogućavaju vam da drugi koriste uređaj na način koji vam pruža potpunu kontrolu. Bez obzira da li dozvoljavate deci da se igraju, dele uređaj ili čak kada ne želite da vas ometaju, vi ste gospodar vašeg uređaja.

* Slike prikazane na ekranu proizvoda simulirane su samo za potrebe demonstracija. Iako je HUAWEI pokušao da pruži taćne informacije na ovom sajtu, ne preuzima nikakvu obavezu niti odgovornost u pogledu tačnosti podataka. HUAWEI može promeniti sadržaje dostupne na ovom sajtu ili proizvodima pomenutim u bilo koje vreme bez prethodne najave