24MP AI SELFI, 24 SATA SA STILOM

Gradijent boje

HONOR 10 Lite je modna ikona koju možete držati na dlanu ruke. Inspirisan prelepom bojom neba, HONOR je odabrao mladalački, energičan i prirodan dizajn čija se boja postepeno menja iz svetle u tamnu - Sky Blue.

Manji urez (notch), veći svet

HONOR 10 Lite ima displej sa urezom u obliku kapljice, koji je vodeći u industriji. Sa impresivnom pokrivenošću kućišta ekranom od 90%+, displej od 6,21 inča sada staje u kućište od 5,2 inča, čime se omogućava bolji doživljaj gledanja i udobnije držanje.

19,5:9

odnos

90%+

pokrivenost kućišta ekranom

COF

tehnologija izrade ekrana

2340*1080

FHD+ rezolucija

24MP selfi, lep u svakom trenutku

Prednja kamera od 24 MP, u kombinaciji sa "4 u 1" tehnologijom spajanja svetlosti i tehnologijom kompenzacije ekspozicije, omogućava vrhunski selfi doživljaj i pri dnevnom i pri noćnom osvetljenju. AI prednja kamera prepoznaje osam selfi scenarija i čak optimizuje pozadinu fotografije tako da uvek budete u prvom planu.

1,8 μ

veličina piksela za povećanje osetljivosti

24 MP

kamera

8

scenarija prepoznavanja u realnom vremenu

F/2.0

otvor blende

Pametna AI kamera, sjaj i inteligencija

Novi AI algoritam za ulepšavanje može da prilagodi efekte ulepšavanja na osnovu vašeg uzrasta, pola i boje kože, čime se omogućava zadivljujući, ali i prirodan izgled.

Selfiji studijskog nivoa, sijajte sa stilom

Stereoskopski portret, koji omogućava AI tehnologija, može se postići pomoću različitih fotografskih osvetljenja, kao što su glamur osvetljenje i meko osvetljenje. Jednostavno snimanje selfija studijskog kvaliteta kod kuće.

Dve AI kamere, savršenstvo u svakom pogledu

Unapređena dual AI kamera od 13 MP + 2 MP, zajedno sa objektivom širokog ugla i otvorom blende od F/1.8, povećavaju svetlosnu ekspoziciju za 50 procenata. Korišćenjem napredne tehnologije semantičke segmentacije, HONOR 10 Lite može da prepozna različite predmete i da napravi optimalna podešavanja prema različitim scenarijima.

F/1.8

otvor blende

22

scenarija za prepoznavanje sa AI kamerom

AI

semantička segmentacija sa AI optimizacijom

AIS super noćni snimak

U režimu super noćnog snimanja možete da pravite noćne snimke za manje od šest sekundi ekspozicije pomoću funkcije za stabilizaciju slike. Za izvanredne noćne snimke više nisu potrebne profesionalne veštine.

Omogućava kvalitetan život

Novi korisnički interfejs EMUI 9.0 je optimizovan u svakom delu uz unapređenje od 20%. EMUI 9.0 uvodi minimalistički i prirodan dizajn radi optimizacije FullView prikaza. Svi korisnici mogu na svoj način da uživaju u HONOR 10 Lite telefonu.

Moćan Kirin 710 procesor

Procesor Kirin 710 i Cortex-A73 jezgro vrhunskog nivoa smanjuju ukupnu potrošnju energije i obezbeđuju ujednačenije, besprekorne performanse. 3GB RAM memorije povećava brzinu obrade pdataka na telefonu, a memorija od 32/64 GB, koja može da se proširi do 512 GB, može da se pretvori u vaš lični hard disk.

GPU Turbo: interaktivan doživljaj igranja igrica

Revolucionarna GPU Turbo tehnologija brenda HONOR rekonstruiše tradicionalni okvir za grafičku obradu u sistemu donjeg sloja, čime se značajno poboljšava efikasnost GPU grafičke obrade i doživljaj igranja igrica za korisnike. Korisnici HONOR 10 Lite telefona uživaće u stabilnom gejming iskustvu sa velikim brojem frejmova u sekundi.

Pozivi poboljšani sa AI

AI tehnologija mobilne komunikacije brenda HONOR efikasno povećava kvalitet poziva u glasnim i bučnim okruženjima ili čak i u oblastima sa slabim telefonskim signalom. Tehnologija takođe inteligentno prepoznaje da li je korisnik ušao u lift ili je iz njega izašao i, u roku od tri sekunde, telefon se brzo prebacuje na 4G signal.

Više funkcija prilagođenih korisniku

Ikonica TÜV Rheinland Certified

jedinstveni režim prilagođenosti oku koji nosi sertifikat TÜV Rheinland

Pojačavač video zapisa

hardverski pojačavač video zapisa sa velikim brojem frejmova u sekundi

Ikonica funkcije Smanjenje buke

AI smanjenje buke sa boljim kvalitetom poziva

Ikonica funkcije Skeniranje radi kupovine

AI skeniranje radi kupovine jednostavno pretražuje slične stavke

Ikonica funkcije Prevedi

funkcija Prevodilac ubrzana AI tehnologijom je obavezan alat na putovanjima