SNAŽAN MOTOR

U E-TWOW trotinete se ugrađuju motori snage 500 ili 700 W, u zavisnosti od modela.

VELIKI DOMET

Zahvaljujući snažnom motoru i izvanrednoj bateriji, E-TWOW električni trotineti imaju izuzetnu autonomiju odnosno veliki domet koji, u zavisnosti od modela, može biti 30 km, 40 km ili čak 50 km.

VEĆA UZBRDICA – NIKAKAV PROBLEM

E-TWOW trotineti se, bez ikakvih problema, mogu voziti i na uzbrdicama do 20 °.

KERS TEHNOLOGIJA

Zahvaljujući ugrađenoj KERS tehnologiji, poznatoj po primeni u Formuli 1, smanjuje se potrošnja energije iz baterije, a aktivacija se realizuje putem regenerativne kočnice.

SIGURNOST I UDOBNOST

Na točkovima E-TWOW električnih trotineta se nalaze takozvane pune gume, tj. gume koje su ispunjene čvrstim materijalom umesto vazduhom, što znači da ne može doći do pucanja gume. Takve gume su dugovečnije i pružaju veću bezbednost pri vožnji.

IZUZETNA STABILNOST

E-TWOW trotineti imaju dva amortizera, na prednjem i zadnjem točku, što povećava stabilnost pri vožnji.

DA LI SVI MOGU DA VOZE ELEKTRIČNI TROTINET? MOGU, NARAVNO!

E-TWOW e-trotineti su stabilni i laki za vožnju. Drugim rečima, čak i oni ljudi koji nikada nisu provozali običan trotinet mogu bez problema da ih koriste.

PRED VAMA JE NOVA GENERACIJA E-TWOW TROTINETA. PREVOZ PO GRADU NIKADA NIJE BIO BRŽI I LAKŠI.

Otkako je 2017. godine E-TWOW električni trotinet dobio zlatnu medalju za najbolji izum na 45. Međunarodnoj izložbi inovacija u Ženevi, njegovo usavršavanje nije prestajalo. Zato je E-TWOW nudi izvanredan kvalitet, izuzetnu mogućnost manevrisanja i jednostavno korišćenje. Ovo je jedino električno vozilo koje možete voziti čak i kada mu izvadite bateriju.

E-TWOW TROTINETI IMAJU ODLIČAN DOMET, A VRLO LAKO ĆETE IH SPAKOVATI I PONETI SA SOBOM DO MESTA ZA PUNJENJE.

Zahvaljujući primeni KERS tehnologije, tj. sistemu za povraćaj kinetičke energije, koji je poznat po primeni u Formuli 1, povećana je autonomija ovih električnih trotineta za čak 40% u odnosu na modele bez KERS tehnologije.

E-TROTINET ZA SVAKI DAN

Kupovinom električnog trotineta uštedećete vreme koje trošite na prevoz, ali i novac koji bi bio vam bio neophodan za gorivo, parkiranje i održavanje konvencionalnog vozila.

SAVREMENO PREVOZNO SREDSTVO

Sve je znatno bliže - kancelarija, fakultet, kafeterija, tržni centar, prijatelji...

PRUŽITE ZAPOSLENIMA ODRŽIVO PREVOZNO SREDSTVO

Koncept zajedničkog korišćenja električnih trotineta zaživeo je u mnogim kompanijama u svetu. Ne samo što je ovo pametno rešenje za mobilnost zaposlenih lako integrisati u svaku organizaciju, već istovremeno omogućava korisnicima da lako i brzo obave svoje dnevne zadatke.

BUDITE DEO ODRŽIVE BUDUĆNOSTI

Pametno rešenje za novu urbanu mobilnost možete primeniti u bilo kom poslovnom okruženju. Velike kompanije koje žele svojim zaposlenima da obezbede održiv vid prevoza, ustanove i centri za visoko obrazovanje, kojima je cilj da svojim studentima pruže ekonomično vozilo, ili pak investitori koji žele da razviju sistem „ride sharing” – svi oni mogu sada to mogu postići korišćenjem E-TWOW.

LAGAN, BRZ I UVEK DOSTUPAN

Električni trotinet neće promeniti samo vaš način prevoza, već i vaš dan i vaš pojam o saobraćaju.

EKOLOŠKI VID TRANSPORTA

Jednostavan je za rukovanje, domet mu je do čak 50 km, brzina do 40 km/h - i ne ispušta izduvne gasove koji zagađuju vazduh.