HUAWEI WATCH GT

SPREMNI ZA
ISTRAŽIVANJE

Tanak. Lep. Snažan.

Sa AMOLED ekranom sa duplom krunom i dizajnom male težine, ovaj sat je elegantan i sa stilom. Iskombinujte to sa keramičkim dizajnom ivica i oklopom od nerđajućeg čelika i spremni ste za istraživanje.

Stil za tvoj život

Veliki izbor traka za satove u raznim bojama i stilovima materijala za svaku tvoju kombinaciju i raspoloženje. QuickFit trake tu omogućavaju da ih brzo i jednostavno zameniš, bez ikakvih alata.

Dugo trajanje baterije, putuj bez limita

Sa arhitekturom sa duplim setom čipova i sistemom sa malom potrošnjom energije, HUAWEI WATCH GT obezbeđuje dugo trajanje baterije kako bi bio aktivan gde god da idete.

3 satelita i 1 precizna lokacija

HUAWEI WATCH GT podržava tri 3 satelitska sistema za pozicioniranje (GPS, GLONASS, GALILEO) širom sveta da bi ponudio tačnije, brže i preciznije pozicioniranje.

Uvek spremam

Višestruki sportski modeli za mnoge spoljne, unutrašnje i trening aktivnosti, HUAWEI WATCH GT je spreman da sve učini mogućim.

Inteligentna statistika spavanja

Zajednička studija sa CDB Centrom Medicinskog fakulteta na Harvardu proizvela je program praćenja sna za svaki ciklus sna. HUAWEI TruSleep 2.0 utvrđuje česte probleme povezane sa snom i obezbeđuje više od 200 potencijalnih predloga koji ti pomažu da bolje spavaš.