Legion Y530 Laptop

Laptop gaming je napredovao

Ovaj 15,6-inčni laptop daje vam baš ono što vam je potrebno za gaming iskustvo koje kombinuje performanse i prenosivost. Njegov moderni dizajn koji ostavlja bez daha i najnovije specifikacije donose ozbiljnu snagu. Termalno optimizovan da bude hladniji i tiši, sa tastaturom sa pozadinskim osvetljenjem u punoj veličini, Lenovo Legion Y530 laptop namenjen je onima koji ne mogu bez gaminga gde god da ih život odvede.

Gaming ima novi izgled

Stari rogobatni gaming laptop računari su prošlost, došao je trenutak da prihvatite mašinu koja vas je vredna, elegantna spolja, divlja iznutra. Sa 24 mm i 2,3 kg, Lenovo Legion Y530 laptop je redizajniran da pruži idealni odnos epskih gaming performansi i praktične prenosivosti.

Igrajte do krajnjih granica

Sa tankim okvirima, Y530 smešta više od 2 miliona piksela u gotovo beskonačni 15" FHD ekran. U kombinaciji sa frekvencijom osvežavanja od 144 Hz, osvetljenjem od 300 nita i IPS antireflektivnim ekranom, ovaj laptop oživljava vaše omiljene igre i pruža intezivno igranje dok ste u pokretu.

Dizajniran za ono što tek dolazi

Y530 dolazi sa 8. generacijom Intel® Core™ mobilnih procesora koji daju ultimativne performanse dok ste u pokretu sa podrškom za Intel® Optane™ tehnologiju, optimizovani da igraju u skladu sa vašim željama, sa do šest jezgara i 12 tredova za napredan gaming i kreiranje sadržaja profesionalnog nivoa.

Osnovna grafika za svakog gamera

Y530 je pravi gaming uređaj, koji pokreće NVIDIA® Pascal&trade, najnaprednija GPU arhitektura ikad napravljena. Ovaj napredni GPU poboljšava performanse u visokoj definiciji i podržava DirectX12 funkcije kako bi omogućio superbrzo, besprekorno i energetski efikasno igranje. Y530 dolazi sa još inovativnijim NVIDIA® tehnologijama koje vam omogućavaju da doživite najnovije naslove u punom intezitetu.

Više snage po milimetru

Stručna izrada prevazilazi sam dizajn. Y530 predstavlja vrhunac hiljada inženjerskih sati provedenih na kreiranju laptop računara koji je i snažan, i tanak. Uključujući DDR4 memoriju, PCIe SSD skladište i još mnogo toga, naši inženjeri su kombinovali svoju stručnost na polju baterija, I / O postavljanja, termalnih funkcija i matičnih ploča kako bi smestili najbolji hardver u ovaj moćni gaming laptop računar.

Precizni tasteri za precizne komande

Vaša tastatura je prva i poslednja stvar koju ćete dotaći tokom ozbiljnih gaming sesija, pa je svaki njen detalj važan. Laptop Y530 dolazi sa responsivnom tastaturom u punoj veličini sa belim pozadinskim osvetljenjem i numeričkim delom sa putnom distancom tastera od 1,7 mm, kako bi se dobilo najergonomičnije i najudobnije gaming iskustvo.

Radi tiho, radi hladno

Toplota, neprijatelj gaming performansi, nije problem kada je u pitanju savršeni Y530. Ima dvokanalni termalni sistem, koji nudi višestruke prednosti: individualno CPU i GPU hlađenje, za hladnije temperature sistema, četiri termička ventilatora, za poboljšani protok vazduha i 70 pojedinačnih propelera ventilatora po kanalu, kako bi se smanjila bučnost sistema.

Iskoristite zabavne opcije

Dolby Audio™ Premium pokreće zabavu bogatim i moćnim zvukom. Dimanično prilagođava zvuk kako bi omogućio kvalitet kućnog bioskopa u virtuelnom surround zvuku. Unapređeni basovi i volumen daju glasan i oštar zvuk.

Potpuna konektivnost

Y530 poseduje niz priključaka i konektora. Priključite eksterni uređaj, jednostavno napunite ili učinite sigurnim svoj laptop pomoću sledećih opcija:

  1. USB Type-C port
  2. Mini DP port
  3. USB 3.0 port
  4. HDMI port
  5. RJ-45 port
  6. AC adaptor port
  7. Kensington brava