BRIO
4K STREAM EDITION

Ultra HD 4K web kamera

Ultra HD 4K kamera omogućava stvaranje upečatljivih live streaming za gejming i emitovanje, hvatajući i najmanje detalje facijalne gestikulacije u živopisnom, gotovo opipljivom HD 1080p video zapisu sa 60 sličica u sekundi (fps).

Sa kamerom BRIO 4K STREAM EDITION, optimizovali smo našu popularnu BRIO kameru za streaming. Rezultat je web kamera koja ima sve kako bi se profesionalni komentatori mogli što bolje povezati sa svojom publikom: uz snimanje svih detalja uživo u 4K, brzina prenosa omogućava 1080p/60fps streaming uz konstantan frame rate i nudi potpuno integrisano rešenje pomoću XsplitBroadcaster softvera.


Sa Ultra HD 4K i visokim dinamičkim rasponom (HDR), BRIO 4K STREAM EDITION nudi četiri puta veću rezoluciju od full HD video zapisa i automatski se prilagođava promenama osvetljenja tako da nećete izgledati tamno u kontra svetlu niti ćete se kvalitet slike menjati ako ulazite spolja u prostor. Ultra HD 4K, takođe, beleži najsitnije detalje lica u živim bojama i održava pun HD kvalitet snimka dok zumirate ili odzumiravate, tako da se vaša publika može povezati s vama bez obzira na pozadinsku rasvetu.