Logitech G502 HERO

HERO JE PONOVO ROĐEN

G502 HERO poseduje napredni optički senzor za maksimalnu preciznost praćenja, prilagodljivo RGB osvetljenje, prilagođene igračke profile, od 200 do 16.000 DPI i tegove za prilagođavanje težine i težišta.

HERO 16K - NAŠ NAJPRECIZNIJI GEJMING SENZOR
11 TASTERA - POTPUNO PROGRAMABILAN
5 TEGOVA PO 3,6GR - PRILAGODLJIVA TEŽINA

Logitech G502 HERO - HERO je ponovo rođen Logitech G502 HERO - HERO je ponovo rođen
Logitech G502 HERO - HERO 16 K senzor

HERO 16 K SENZOR

HERO je naš najprecizniji igrački senzor do sada, unapređene preciznosti i arhitekture. Sa najvećom brzinom obrade frejmova, HERO je sposoban za 400+ IPS u rasponu od 100 - 16.000 DPI sa nultim izjednačavanjem, filtriranjem ili ubrzanjem. HERO postiže konkurentnu preciznost i najefikasniju responzivnost do sad. Obavezno prilagodite i podesite postavke DPI koristeći Logitech Gaming Software (LGS).

KOMANDE NADOHVAT RUKE

11 programabilnih tastera

Koristite Logitech Gaming Softver da biste programirali svoje omiljene komande i makroe na svakom od 11 tastera. Izgradi, čučni, napadni, oporavi se… postavite sve bitne komande direktno pod svoje prste. Sačuvajte do 5 različitih profila direktno na mišu, da biste uvek sa sobom imali svoja podešavanja.

Logitech G502 HERO - Komande nadohvat ruke
Logitech G502 HERO - Prilagodljiva težina

PRILAGODLJIVA TEŽINA

G502 HERO omogućava fino podešavanje težine, odnosno kretanja po podlozi, kako biste ga lako prilagodili vlastitim potrebama. Uz G502 HERO dolaze 5 tegova od po 3,6gr koji se mogu postaviti u prednji, zadnji, levi ili desni deo miša. Eksperimentišite sa težinom i težištem kako biste pronašli konfiguraciju koja će savršeno odgovarati vašoj šaci.

LIGHTSYNC RGB

LIGHTSYNC tehnologija je RGB osvetljenje sledeće generacije, koje reaguje na događaje u igri, zvuk i na sadržaj ekrana, čime se postižu još uverljiviji RGB efekti. Na raspolaganju vam je spektar od približno 16,8 miliona boja, a animacije i svetlosne efekte možete sinhronizovati sa drugim Logitech G uređajima. Prilagodite sve to brzo i lako koristeći Logitech Gaming Software.

Logitech G502 HERO - Lightsync RGB
Logitech G502 HERO - Do detalja prilagođen igrama

DO DETALJA PRILAGOĐEN IGRAMA

Kao dodatak visokim performansama i mogućnostima personalizacije, stižu i pažljivo konstruisani i dizajnirani detalji orijentisani ka gejmingu, kao što su mehanički glavni tasteri deklarisani na 50 miliona klikova, opleteni kabl, gumirane bočne stranice za bolji hvat, magnetni poklopac za pristup tegovima i još mnogo toga.

U KUTIJI

G502 HERO gejming miš
OPCIONO 5x 3,6gr dodatne težine i futrola
Korisnička dokumentacija

Logitech G502 HERO - U kutiji