HAMA Bluetooth miš CANOSA - 00182644 Optički, 1600dpi, Ergonomski dizajniran | Gigatron
  • Nemate proizvode u korpi

HAMA Bluetooth miš CANOSA - 00182644

Uporedi
Lista želja
Pošalji prijateljuŠtampajPitanja i odgovori0
 • EAN:4047443371195
 • Tip senzora:Optički
 • Rezolucija:1600dpi
 • Dizajn:Ergonomski dizajniran
( 9 ocena )
...
Kako kupiti?Pogledajte video uputstvo.
  1.699RSD
  • Na stanju
  2Broj bodova koji osvajate kupovinom ovog proizvoda
  Obavesti me kada bude na sniženju.

  Tehnički detalji

   

  Utisci kupaca

  Recenzije proizvoda koje slede mogu da napišu isključivo registrovani korisnici, koji su kupili ovaj uređaj u Gigatronu. Zahvaljujući utisku i oceni korisnika koji su kupili ovaj proizvod i imali prilike da ga lično koriste, svi posetioci Gigatron sajta sada imaju realan uvid u prednosti i mane proizvoda zasnovan na korisničkom iskustvu. Nadamo se da će vam ova opcija biti od koristi pri odabiru pravog proizvoda za vas.

  Ukupna ocena proizvoda:

  8.6
  Performanse
  8.6
  Kvalitet
  8.7
  Cena
  8.6
  Pozitivni utisciKoristim ga na poslu svakodnevno, kancelarijske obaveze gde nije toliko bitna preciznost završava posao solidno. Ide jedna baterija koja traje dosta dugo.
  Negativni utisciKada se priključi sekundarni bluetooth uređaj, npr. slušalice, miš počne da baguje na neko vreme dok se ponovo ne vrati u normalu.
  Ocena kupca8.6
  Pozitivni utisciVrlo intezivno ga koristim, malo čudan i neuobičajen način povezivanja, radi vrlo dobro, baterija drži solidno, za ovu cenu fantastičan!
  Negativni utisciNema.
  Ocena kupca9.0
  Pozitivni utisciSasvim OK miš, fino radi, nekih većih zamerki nemam, sem što bi cena mogla biti malo manja. Za svakodnevnu upotrebu je zadovoljavajući.
  Negativni utisciNemam negativnih utisaka.
  Ocena kupca8.0
  Pozitivni utisciSolidan BT miš. Dobar kvalitet hardverski. Tihi tasteri. Zadovoljan sam mišem kad se uzme u obzir odnos cene i kvaliteta.
  Negativni utisciJako čudan proces za uparivanje. Ukoliko se odlučite za ovog miša, obavezno pogledajte prvo uputstvo da ne biste gubili vreme.
  Ocena kupca7.3
  Pozitivni utisciDobar bežični bluetooth miš. Dobro leži u ruci, tasteri su meki, cena povoljna. Svaka preporuka. Hama proizvodi su extra odnos cena/kvalitet.
  Negativni utisciNezgodan setup tj. povezivanje bluetooth-a...
  Ocena kupca7.7
  Pozitivni utisciJednostavan i kvalitetan, služi upravo onome čemu je i namenjen. Pošto je bluetooth oseti se malo kašnjenje u odnosu na žičani ili 2,4Ghz miš, ali zato ne trebaju nikakvi adapteri da bi se povezao na laptop.
  Negativni utisciNemam negativnih utisaka.
  Ocena kupca10.0
  Pozitivni utisciIzuzetan miš. Bluetooth povezivanje sa računarom. Brzo i jednostavno povezivanje sa računarom. Windows 10/8/7, Mac OS X 10.8 Android 4.0 i više.
  Negativni utisciNemam negativnih utisaka.
  Ocena kupca7.7
  Pozitivni utisciOdličan! Lepo leži u ruci, konekcija je super stabilna (koristim ga sa iPad od kad je iOS 13 uveo mogućnost korišćenja miša). Zaista jeftin a dobar mišić, sjajno!
  Negativni utisciApsolutno nema negativnih utisaka.
  Ocena kupca9.7
  Pozitivni utisciErgonomski dobro leži u ruci. Lepog dizajna. Trajanje baterije zadovoljavajuće.
  Negativni utisciDešava se povremeno da ima blagog kašnjenja ili seckanja samog kursora na ekranu, ali imam utisak da je problem do same bluetooth konekcije u Windows sistemu.
  Ocena kupca7.7
  Pozitivni utisciSvaka pohvala. Precizan miš. Zavidan kvalitet izrade za ovu cenovnu kategoriju! Priložena baterija još uvek traje! Odnos cena/kvalitet 10+.
  Negativni utisciNemam negativnih utisaka.
  Ocena kupca10.0
  Pozitivni utisciPovoljan i prilično precizan miš koji koristi Bluetooth vezu. Ukoliko ćete ga koristiti za uobičajne poslove prilikom rada na računaru (internet, Office i slično), potpuno je isplativa kupovina.
  Negativni utisciPoklopac baterije se otvara malo teže i pored kreiranog ležišta koje bi to trebalo da olakša. Uređaj ne podržava prikaz popunjenosti baterije na Windows 10 sistemu što može dovesti da se u jednom trenutku baterija potpuno isprazni pa ako nemate rezervnu, preostaje vam da koristite neku alternativu. Ponekad se (istna retko) bez vidljivog razloga veza između uređaja i računara izgubi, a par trenutaka kasnije se ponovo uspostavi. Istina, za ovaj iznos zamerke su zapravo očekivani kompromis.
  Ocena kupca9.3
  Pozitivni utisciBrz, precizan i nečujan u radu.
  Negativni utisciProblemi sa uparivanjem u Xubuntu mada može biti zbog lošije bluetooth podrške na Linuxu. Pogubi se nakon restarta i mora ispočetka da se konfiguriše. Na Win 10 radi bez problema.
  Ocena kupca8.3
  Pozitivni utisciLeži dobro u ruci, nije prevelik, nepostaje lepljiv ni leti. Racionalan sa baterijom.
  Negativni utisciPod W10x64, nekad se sam odjavi ali se brzo pritiskom na dugme za aktivaciju ponovo poveže. Ne treba ga ponovo isuključiti pa uključiti.
  Ocena kupca8.0
  Pozitivni utisciTih i udoban rad. Bez većih problema se povezuje sa Windows 10 računarom i Android (Nougat) tabletom. Po ponuđenoj ceni, za klasičan rad više nego dobar izbor.
  Negativni utisciPonekad se može dogoditi da Windows ne prepozna uređaj odmah po pokretanju, ali se problem rešava kombinacijom tastera za prijavljivanje miša. Ozbiljnih nedostataka za sada nema.
  Ocena kupca9.3